Sverige har blivit ett nytt skatteparadis

Skriver det här med anledning av det Ulf Söhrman har skrivit på min logg på Facebook som lyder såhär: "OBS Charlotte Kalla gör helt rätt nu för Monaco eller Schweiz är inte längre ett skatteparadis för Svenskar - utan det har Sverige blivit efter 5 års borgligt styre."

Jo, det stämmer bra det. Sverige har blivit ett nytt skatteparadis tack vare borgerligt styre. Men Sverige har blivit sämre på att ta hand om sina medborgare istället. Vi kan idag se barnfattigdom, ökade försörjningsstöd, människor som hamnar i Fas 3 och utförsäkrade människor. Det här är resultatet av att Sverige har blivit skatteparadis.

Det borgerligt styrda Sverige gynnar enbart den lilla procenten som tjänar mest, medan de som har det värst och behöver en skjuts för att få hjälp, de får fortsätta att kämpa. Ibland ger de upp och ibland försöker de förgäves.

Det är 2011 nu, vi kan inte bara se på när våra medborgare behandlas på det här sättet, den rättvisa fördelningen måste till och vi måste ta tillvara på skattepengar och inte lägga dom på t.e.x jobbcoacher, RUT-avdrag med mera.