Sverige har blivit ett nytt skatteparadis

Skriver det här med anledning av det Ulf Söhrman har skrivit på min logg på Facebook som lyder såhär: "OBS Charlotte Kalla gör helt rätt nu för Monaco eller Schweiz är inte längre ett skatteparadis för Svenskar - utan det har Sverige blivit efter 5 års borgligt styre."

Jo, det stämmer bra det. Sverige har blivit ett nytt skatteparadis tack vare borgerligt styre. Men Sverige har blivit sämre på att ta hand om sina medborgare istället. Vi kan idag se barnfattigdom, ökade försörjningsstöd, människor som hamnar i Fas 3 och utförsäkrade människor. Det här är resultatet av att Sverige har blivit skatteparadis.

Det borgerligt styrda Sverige gynnar enbart den lilla procenten som tjänar mest, medan de som har det värst och behöver en skjuts för att få hjälp, de får fortsätta att kämpa. Ibland ger de upp och ibland försöker de förgäves.

Det är 2011 nu, vi kan inte bara se på när våra medborgare behandlas på det här sättet, den rättvisa fördelningen måste till och vi måste ta tillvara på skattepengar och inte lägga dom på t.e.x jobbcoacher, RUT-avdrag med mera.

Det behövs en mer human politik för alla, inte enbart de som vill bo i skatteparadis.


Det gäller att ligga i

Ja, fy fan säger jag bara för den här dagen..


Eländet började på morgonen, när jag höll på med Webbdesign och jag var så stolt och jag var så glad för att jag äntligen var klar med den.. När jag skulle exportera filerna till Web2 servern, så händer det magiska.. Hela Ergonomi skiten försvinner och jag står där med min hemsida utan den viktigaste delen.. Nämligen ergonomi..

Jag blev så förbannad och arg men även trött.. För det ska ju lämnas in senast på torsdag då betygen ska sättas innan fredag.. Gaaah vad det här var hopplös, så nu får jag börja om från början o göra en ny Ergonomi sida..

Men ljuset i mörkret kom när jag åt lunch, då skickar Casandra att hon har fått sommarjobb. Vilket gjorde mig jätte glad :)

Men sen börjar eländet 2.0. Vi hade prov i Fysik och Energi.. Jag som har tillbringat en massa tid på det här provet kände mig totalt värdelös under de minutrarna jag satt och skulle svara på frågorna. Jag kunde inte ett skit!!! Det var också nederlag för min del. Men men, det är bara att ligga i och ta nya tag.

Skriver snart igen om hur Sverige har blivit ett skatteparadis sen Moderaterna kom till makten.

Tills dess, sköt om er!


Måndag

Jo, idag har det allt varit ganska mycket. Har varit på utbildningsdag med socialnämden där vi diskutera det mesta och kom fram till intressanta saker. Mycket lärorikt dag och väldigt inspirerande.

Därefter blev det gruppmöte med S-gruppen på kvällen. Sedan plugg efter det på grund av Energiprovet jag har imorgon, hoppas att det går bra. Men har tagit en liten paus ifrån pluggandet för att springa. Nu ska jag återta pluggandet och sen blir det nog natta.
Vi hörs! Ciao :)

Snart är det sommar

Yes, eftersom blogg.se inte är som de ska så får jag se hur mkt jag orkar blogga...
Fram tills dess får en ha en trevlig vår/sommar!
Ciao :)