Får vi högre löner då?

Ett roligare sätt att föra fram sitt budskap på :) Heja heja!


Freeeedag

Yepp, fast "hälga" har jag ju egentligen redan fått sen i onsdags.. Men men.

Idag har vi bara luggit i solen i hopp om att bli brun (gäller inte mig). Annars så har jag och Cassie varit på kinesen och ätit, inte så ofta vi går ut. Så blev det idag :)


ill solen hade jag såklart på mig min nya sombrero som jag har fått av Andy. För er som tänker "han ser ju för fan ut som en kines och inte en mexikanare" så är ni inte unika. De flesta har sagt det, så ni behöver inte oroa er.

Nu kollar vi för fullt på fotboll. Sverige - Moldavien och Sverige leder för tillfället med 1-0. Vi håller tummarna för det avlånga blågula landet. Heja heja!

Take care alla!
Ciao

Händelserik helg

Ja, mycket har hänt sedan jag bloggade senast.

Under helgen deltog jag och Cassie på 24 timmars fisketävling som SKF anordnade på skribotjärn. Vi fick dock bara 1 regnbåge och vädret var inte riktigt med oss. Men men, vi överlevde!

Efter helgen som har gått har jag varit i Säffle tillsamans med de andra socialdemokratiska landstingsledamöter för att vässa vårt oppositionspolitik och fått lite mer insyn i hur saker o ting fungerar. Mycket lärarorikt och rolig helg där man fick lära känna partikamraterna mer.


Idag, onsdag har vi i Bytingen (min klass) spelat paintball. Det var ruskigt kul och riktigt trevligt, men det var inte dagens höjdpunkt. Höjdpunkten var när jag fick veta att jag skulle få provjobba på LSS i Storfors kommun som personlig assistent och jag ska nu påbörja att gå brevid till veckan som kommer. Ruskigt kul!!!

Tills nästa gång jag skriver, får ni ha det så bra så länge!
Take care! //Jomark