Kungens tips

Hehe, ikväll är det ju elitserie hockey, och undertecknad ska så klart närvara för att se FBK, krossa Skellefteå AIK för att vinna guldet.
Men det finns ju fler matcher och den självutnämnde tips kungen säger så här:

AIK - Timrå, Timrå verkar vara på G nu, efter 5-2 segern mot Frölunda, så vill man fortsätta att kriga i tabellen. Kungen tror på Timrå ikväll!

Brynäs - Luleå, Luleå har det ju börjat gå utför ända sedan landslags uppehållet och tyvärr blir det ju ingen klättring i tabellen för dem ikväll. Brynäs kommer nog att plocka dom!

HV71 - Djurgårde, hör och häpna, jag tror på Djurgårds vinst ikväll. Dock är HV lisvfarliga och kommer att utmana.

Modo - LHC, nu börjar nyförvärven för Modo att betala sig, med Bartecko och Nagy på planen tror jag på att Bartecko sätter minst 1 poäng ikväll. Modo vinst helt enkelt.

Färjestad - Skellefteå AIK, Trots FBK's usla hemmaspel, så tror jag att dom kan ta hem den här matchen. Vi får hoppas att trenden börjar vända och att FBK fortsätter att öka på sin vinst svit! Men Skellefteå är riktigt farliga :)

This is it. Lägg 50 spänn och ni får nog ett par tusen kronor :)
Vi ses på Ica's spelhörna ;)

God fortsättning

Året var 2011, nytt år, nya möjligheter och nya tag!
Det här ska bli det bästa året ever (det har man ju hört förut..).

Nu är man med i den "riktiga" politiken och det ska bli spännande att se vad jag kan bidra till Filipstadsborna och vad Filipstadsborna att jag ska ta med :)

Nån gång den här veckan tänkte jag summera 2010 i bilder, så håll ut!
I nästa inlägg får de som vill, se hur tipskungen kommer att tippa ikväll ;)
Adjö!

RSS 2.0