Bortglömd

Den här bloggen har mer eller mindre varit bortglömd måste jag säga. Tid att skriva i den har inte funnits utan tiden har lagts ner på annat. Ska försöka förklara på vad :)


Bye bye Karlstad!


Numera är jag Filipstadsbo på heltid (förutom på helgerna när jag är i Storfors och friar). Jag har tömt min lägenhet i Karlstad och har helt och håller flyttat till Filipstad. Så nu bor jag med mina föräldrar och bröder igen. Jag får visserligen pendla, men jag spar ju en liten slant så det blir värt det. Dessutom har jag ändå så många sammanträden här i Filipstad, så det mesta av min vardag blir ändå o pendla till Filipstad efter skoltid.

Jag har för närvarande 6 politiska uppdrag: Landstingsfullmäktige, Kommunfullmäktige, kommunstyrelsen, Barn och Utbildnings nämden, Filipstadsbostäder och Socialnämden. Utöver dessa är jag också aktiv fortfarande i SSU! Och det mina vänner, dessa saker tar en stor del av min fritid :)

Det blev ju ingen Egypten heller, utan istället bär det av mot Sri Lanka istället, gamla Ceylon får besök av Asiaten himself med Casandra och hennes familj. 2 veckor och en dag lång är resan tänkt med flygning från och med 13e mars. Så jag ska må gött i solen medans Färjestad spelar slutspel! Jag kommer lagomt hem till finalen :)

För övrigt? Tja, jag ska väl försöka i bästa mån att skriva något här då och då, så håll utkik!
Nu har ni fått lite info om vad jag har höllit hus och till dess får ni ha de så gött och sköt om er! Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0