Veckan före sportlovet

Jomark er klad hest
Tja, nu är det bara den här veckan kvar, sen är det sportlov! Guuud va gött de ska bli!!! Den efterlängtade sportlovet är här, sen går jag i skolan i ytterligare en vecka innan det är dags att åka till Sri Lanka, kan det bli bättre? Naaaaeee :D

Bara idag, måndag känns det som om jag har fått mkt gjort! Skola, gym, möte o.s.v.! Det där med tränandet ska jag försöka få upp igen så man ser lite hyfsad ut när man är i Sri Lankas stränder. Än så länge går det bra med tränandet! Och innebandyspelandet på helgerna har gått sådär, men det ska bli en ändring :)

Jag är pigg, jag mår bra och jag har motivation till att göra saker just nu :) Har lite prov imorgon som ska uträttas, men det är inga svårigheter förhoppningsvis. Nej, nu har ni åtminstone fått en liten uppdatering. Ska skriva mer till veckan förhoppningsvis! Ciao :)

Bortglömd

Den här bloggen har mer eller mindre varit bortglömd måste jag säga. Tid att skriva i den har inte funnits utan tiden har lagts ner på annat. Ska försöka förklara på vad :)


Bye bye Karlstad!


Numera är jag Filipstadsbo på heltid (förutom på helgerna när jag är i Storfors och friar). Jag har tömt min lägenhet i Karlstad och har helt och håller flyttat till Filipstad. Så nu bor jag med mina föräldrar och bröder igen. Jag får visserligen pendla, men jag spar ju en liten slant så det blir värt det. Dessutom har jag ändå så många sammanträden här i Filipstad, så det mesta av min vardag blir ändå o pendla till Filipstad efter skoltid.

Jag har för närvarande 6 politiska uppdrag: Landstingsfullmäktige, Kommunfullmäktige, kommunstyrelsen, Barn och Utbildnings nämden, Filipstadsbostäder och Socialnämden. Utöver dessa är jag också aktiv fortfarande i SSU! Och det mina vänner, dessa saker tar en stor del av min fritid :)

Det blev ju ingen Egypten heller, utan istället bär det av mot Sri Lanka istället, gamla Ceylon får besök av Asiaten himself med Casandra och hennes familj. 2 veckor och en dag lång är resan tänkt med flygning från och med 13e mars. Så jag ska må gött i solen medans Färjestad spelar slutspel! Jag kommer lagomt hem till finalen :)

För övrigt? Tja, jag ska väl försöka i bästa mån att skriva något här då och då, så håll utkik!
Nu har ni fått lite info om vad jag har höllit hus och till dess får ni ha de så gött och sköt om er! Ciao!

RSS 2.0