Hest

I framtiden, när jag inte orkar skriva en rubrik, så kommer den helt enkelt att heta hest :) Now u know why!

När jag var på väg mot skolan imorse mötte jag den här affischen:

I det klottrade står det: 17 000 färre i vården, vems fel?

Och visst fan har personen som har klottrat det där helt rätt (Jag förespråkar inte att man ska sabotera för någon.)

Affischen är ett hån mot den svenska välfärden, dubbelmoral moderater, har ni hört talas om det? Ni har skärt ner på resurser till vård, skola och omsorg och så går ni sen runt och påpekar att bussar kan man vänta på, men vård ska ges när man behöver det.. Ni har haft makten i 4 år, varför skärde ni ner inom vården istället för att anställa fler och därmed korta köerna?

Och det där lilla på slutet "Karlstads enda arbetarparti" - HAHA! Ni blåljuger så ni knappt tror er själva.. Ni är ett bidragsparti som har sett till att de sk bidragen har gått till de som tjänar mest och inte till de som behöver dom! Ni har sett till så att socialbidragen har ökat i 8 av 10 kommuner, ni har sett till att det har blivit färre jobb inom välfärden.. Är det så ett arbetarparti ska vara?Nog med det, Fysik är mycket tråkigt ska ni veta! Allt är så tillkrånglat men efter en stund så förstår man lite granna av det man har gått igenom, i början kände jag -tekniskt basår, here i come. Men nu är det lite bättre!

Annars, för er som inte har nåt för er kan ju få reda på att jag idag tvättade kläder, hittade en borttappad nyckel som jag sedan lämnade tillbaka till företaget som ägde nyckeln och dessutom stått i valstugan!

Imorn är en ny dag, nya tag.

Mot valseger!

Caio

Kommentarer
Postat av: Christian

Du är så duktig så =)

2010-09-06 @ 22:59:00
Postat av: Nathalie Mattsson

Så rätt de du säger :)

2010-09-06 @ 23:11:30
URL: http://www.aportion.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0