Mitt liv går under?

Nää, inte riktigt. Men nära inpå! Min mor har nämligen tagit med sig fel batteriladdare hit, så nu står jag här utan någon som helst kontakter med omvärlden, men mitt liv går inte under för det!Idag klockan 16:05 har vi skolfotografering och just nu sitter mina byxor väldigt tighta, så för den som tycker att jag ska röra på mig lite extra, kan bara glömma det :)

Hörs, baj baj!

This shit sucks


Sitter o lyssnar på den här nu, en av de bättre låtarna Basshunter har gjort ^^

Vart tog helgen vägen?

Shit, det är redan söndag nu. Fastän det känns som om det är lördag idag..

I fredags åkte jag hem till Filipstad, hade köpt med en krans till mamma och pappa och även köpt ett par byxor på Jack & Jones. Lyckades också paja morsans bil :( Så det var inge bilköring den här helgen =/. Ett litet besök på gymmet har det även hunnits med så nu ligger man i sängen som en död fisk och kan knappt röra mig efter all träningsverk >.<.

Lördag blev en lite sportigare dag, då kollade jag på Lesjöfors/Filipstads premiärmatch i innebandyns division 1 mot Sala Silvergruva :) Matchen vann dom med 13-7, så det är helt ok! Spelar dom med full kapacitet har dom stor chans o komma långt!På kvällen drog jag till Karlstad och såg på Färjestad-AIK där vi nollade nykomlingarna och vann matchen ganska lätt med 3-0!

Idag söndag är man lite slut.. Så vi får se vad som händer!

Take care!

// Kungen

Fredagsmys

Ok, nu är det fredag. Veckan har varit ganska kul, men det roliga tog igår när FBK förlorade mot Frölunda. Men aja, bara o ta nya tag :)

Yes, nu är man ju lite bitter med tanke på att vi har en fortsatt borgerlig regering och det som är ännu mer pinsamt för Sverige, att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Vi måste acceptera att demokratin har talat och att nu SD är i riksdagen men vårt jobb börjar idag, när vi ska göra allt vi kan för att sparka Reinfeldt och SD ur riksdagen 2014! Att vi i kommunen ska ha egen majoritet och att vi i Landstinget ska fortsätta ge vård efter behov och inte efter plånbok.

Valet har just slutat, samtidigt som vi ska börja mobilisera mot valseger 2014 :)Nu ska man börja återställa livet, har ätit skräpmat i 4 veckor på rad nu, förutom enstaka mat hemifrån någon helg..

Ska även börja göra iordning min lägenhet så att den blir lite hemtrevligt och dessutom börja gymma igen :)

Sverige jobbar


För det är fredag!

Jag har tråkigt, därför laddar jag upp den här bilden:Idag åker jag hem till kära Filiptown :)

Vi hörs, baj baj!


I could really use a wish right now

Wolli bolli!

Kommer till skolan idag och ser ett tomt klassrum, då slog det mig! Jag är ledig på onsdag morgon fram till vårterminen.. Så jag ska egentligen börja 12:30.

Men men, nu är jag här.. Ska vara på lektion i typ en och en halv timme innan jag drar till Kr-hamn på kampanj med landstingsgruppen :)Nu har vi ett tufft jobb framför oss, nu ska vi jobba hårt och vinna det här valet! Varenda människa behövs och allt stöd vi kan få är bara bra. Nu kör vi! Mot valseger :)


Hest

I framtiden, när jag inte orkar skriva en rubrik, så kommer den helt enkelt att heta hest :) Now u know why!

När jag var på väg mot skolan imorse mötte jag den här affischen:

I det klottrade står det: 17 000 färre i vården, vems fel?

Och visst fan har personen som har klottrat det där helt rätt (Jag förespråkar inte att man ska sabotera för någon.)

Affischen är ett hån mot den svenska välfärden, dubbelmoral moderater, har ni hört talas om det? Ni har skärt ner på resurser till vård, skola och omsorg och så går ni sen runt och påpekar att bussar kan man vänta på, men vård ska ges när man behöver det.. Ni har haft makten i 4 år, varför skärde ni ner inom vården istället för att anställa fler och därmed korta köerna?

Och det där lilla på slutet "Karlstads enda arbetarparti" - HAHA! Ni blåljuger så ni knappt tror er själva.. Ni är ett bidragsparti som har sett till att de sk bidragen har gått till de som tjänar mest och inte till de som behöver dom! Ni har sett till så att socialbidragen har ökat i 8 av 10 kommuner, ni har sett till att det har blivit färre jobb inom välfärden.. Är det så ett arbetarparti ska vara?Nog med det, Fysik är mycket tråkigt ska ni veta! Allt är så tillkrånglat men efter en stund så förstår man lite granna av det man har gått igenom, i början kände jag -tekniskt basår, here i come. Men nu är det lite bättre!

Annars, för er som inte har nåt för er kan ju få reda på att jag idag tvättade kläder, hittade en borttappad nyckel som jag sedan lämnade tillbaka till företaget som ägde nyckeln och dessutom stått i valstugan!

Imorn är en ny dag, nya tag.

Mot valseger!

Caio

Oxhälja

Yes, ska försöka sammanfatta Oxhälja kort, även fast jag själv vet att det inte alls kommer o bli kort!

Fredag - Anländer till Filipstad för o köpa Pencelin (Har infektion på långfringret). Går runt lite o ser vad som finns med pappa, åker mot SSU lokalen o försökte hjälpa till så gott jag kunde, höll på till en 2 på natten!

Lördag - Går upp vid halv 8 o bakar chockladmuffins, som blev en succé med kaffet vid Socialdemokraternas tält. Dela ut lite material o sedan är det dags för invigning och så släpper vi vår lokala material:Det blir pompa o ståt när det kommer ett 50 tal gäster på SSU Filipstads invigning! Grabbarna Niklas, Philip och Richard har jobbat hårt med lokalen, stort credd till dom!

Efter invigningen blir det så klart lite bilder!Och på kvällen blir det också lite kampanj med SSU, vilket lockade lite folk så det var ju roligt! Hoppas att vi nu har övertygad lite osäkra väljare att välja just Socialdemokraterna.

Hela natten tillbringas i stort sett med Ida!

Söndag - Blir o gå upp o möta Ida på stan, käka lite mat o så får jag äntligen köpa min efterlängtade Vuvuzela för endast 50kr!Tja, jag tyckte de va kort..

Är nu trött som en hest och tänker därför gå o göra nåt åt det!

Hare gött, gott folk. Hoppas ni hade en lika trevlig helg som jag hade :)

Vår film


Längtar hem

Ååååh vad jag längtar hem till Filipstad, bara en dag kvar! Sen åker jag hem till Filipstad igen.Idag har det även spelats fotbollsspel samt gjort en liten kortfilm på ca 3 minuter som har tagit oss 6 timmar att göra!

Jag laddar upp filmen här imorgon :) So wait for it :)

Otherwise så lär jag väl inte blogga under helgen, så vi får väl ta o ses på Oxhälja!

Ciao


Ida och Jojen letar maskHär kan ni se då jag från min första dag med körkort tar med mig Jojen och åker ut mot Forshyttan och hälsar på lilla Ida :)

Med maskarna skulle vi fiska, det gick bra för Ida och Jojen, men för mig sket det sig :(

Back again

Yeah!

Efter en tjaaa, vad ska man säga: "Ovanligt sommarlov" så är jag äntligen tillbaka, efter allt tjatande från alla mina fans så är jag återigen här och ska blogga så mycket som möjligt och så ofta som möjligt!

Under sommarlovet har jag även hunnit fått körkort och det var typ det enda värda med det här sommarlovet, och förstås att kunna gå upp varje dag utan att ha bråttom till nåt!Jag har dessutom fått en ny lägenhet, den här gången belägen på Rud, nära till Mc donalds som har öppet 24/7 och Löfbergslila Arenan, där jag har säsongskort :)

Som ingen av er kan ha missat, så är det ju valår i år. Därför är jag ute extra mycket och pratar med många randoms, så jag hoppas att jag ser många av er på marknade/Oxhälja för o prata politik, eller bara säga hej!

Ja, trots en tumultartad och kaotisk början av sommarlov har jag accepterat och fattat att jag inte bör göra nåt liknande igen ^^.

Nej, nu kör vi. Har ett val att vinna!

// Jomark


RSS 2.0