Påtryckning

Nu har jag fått påtryckningar av o blogga, det funkar tydligen eftersom jag nu skriver det här inlägget! Orsaken är väl att jag har helt enkelt prioriterat bort bloggandet och istället gjort "nytta".

Helgen spenderades som vanligt i Filipstad, där jag tillbringade fredagskvällen med och lira lite poker med grabbarna!

Lördag vart det mycket o hjälpa pappa med o klippa bägge våra gräsmattor samt ta upp lökarna från astrarna. På kvällen blev det och åka iväg med ett gäng till Karlstad och Löfbergslila arenan för att se FBK-Modo, vinst med 2-1 gjorde det extra värt o åka dit, så det blev en rolig kväll med roliga människor. Fick dessutom blåsa i alkotestet när jag kom fram till Filipstad :)


(Ser jag ut o vara sugen på o råna dig?)

Söndag - var lite nyttig och gymmade lite, just nu har jag träningsverk i hela kroppen så det heter duga! När jag vaknade imorse kändes det som om jag var en död fisk som väntade på o bli fiskpinnar.. Jag tyckte så mycket synd om mig själv så det blev riktigt tragiskt.

Idag måndag blev det skola, naturkunskap + fysik och efter det blev det och dra hemåt till Filipstad för o gå på möte :)

Ska fixa praktik imorn och grejer ska dessutom försöka hinna med ett inlägg imorn om mina tankar om ullared, som jag drömde mardrömmar om inatt samt hur plågsamt det är att åka buss när chauffören har på högsta volymen och dansband spelades!

Det var allt från mig, take care and peace out!

//Snel hest :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0