Höst

Fy fan, inte nog med att hösten tar med sig kylan får man dessutom kratta löv, vilket dagen har gått åt idag.

Igår var man i Årjäng, för att fira valframgången där. Kom hem runt 3-4 inatt.

Ikväll blir det antagligen att gå på Mårten Andersson och ev poker om tid finns. Annars försöker jag att hitta en halloweendräkt, några tips?

Nog om det, trevlig helg!

Bowling


Jobbigt va?


HEHEHE


Föryngring

Som de flesta redan vet så är ju valet över. Imorgon torsdag är det sista dagen att skicka in nomineringar till nämnder och styrelser för (s). Vi i SSU Filipstad vill så klart gärna se en föryngring i nämnder och styrelser och föreslår därför en hel del förslag.

Socialdemokratin runt om i Sverige håller just nu på att möblerar i form av föryngring, kan Filipstad göra densamma tro eller vill man luta sig tillbaka och vara nöjd med de man har?

Jag vet i alla fall att varken jag eller mina SSU kamrater kommer att vara nickdockor åt (s), vi kommer att jobba för våra frågor som vi bedriver och det gör vi stenhårt. Man ska aldrig vara nöjd!

Valet 2014 är snart här, vi måste vara bättre förbredda och det gör vi bäst genom att låta ungdomarna ta plats och få erfarenhet, vi behövs i de styrande nämnder/styrelser.

There's a place down town

HEHEHEHE, sitter just nu på praktiken och ska snart dra mig hemåt! Efter en intensiv dag med många reportage o.s.v tänker jag nu koppla ner med att spela lite LOL.


Idag var vi lite flummiga. Hehehehe

Idag har i alla fall jag, Lina och Elin ätit på köket, vilket har inneburit att jag spillde Elins dricka på henne (skräll).

Har dessutom varit på Spångbergs och Ferlinskolan och hälsat på samtidigt som man har "jobbat".

Praktik dag 2

Wolli bolli!

Idag var dag två på praktiken. Skrev ett lite om Ishockeyn och förbredde lite frågor som jag ska ha till Mårten Andersson imorgon, fick ju inte tag på han idag!


För den som stör sig så är bilden inte illa menad för någon..
Jag, Elin och Lina var dessutom på stan och skulle kolla upp lite vad folk hade för kläder, vad dom inte vill ha på sig o.s.v. Det var riktigt nice!

Lunch på Hotell John blev det också, första gången ever jag äter där, får faktiskt godkänt och plus i kanten för det låga priset: 55kr med dricka och sallad o.s.v.!

Bild från gymmet

Igår tog jag tag i mitt liv för 1000e gången och drog iväg till gymmet tillsamans med Andy, Juan och tro det eller ej, Fredrik Sutinen..

Drog dit vid halv nio och kom hem typ 10 över 10!

Därför ska jag ladda upp en spännisbild, den första och förhoppningsvis sista spännisbilden ni kommer att få se ;)


Jag

Tycker synd om er som hela tiden får läsa "comeback" inlägg.. Seriöst, det har blivit alltför ofta sådanna inlägg nu och förhoppningsvis ska det skärpas till!

Den gångna veckan har det faktiskt hänt ganska mycket, allt ifrån provskjutning inför älgjakten till palmedagarna den här helgen.


En liten mingelbild från palmedagarna.


Farfar som chillar!

Just nu och fyra veckor framöver kommer jag att ha min praktik på Filipstad i Folkmun tillsamans med Lina och Elin. Det blir nog fyra roliga veckor förhoppningsvis :)

Förra veckan testade jag på 3D bio för första gången, det var inte kul.. Jag blev rädd hela tiden :(

Så gott folk, ni har nu chansen att få träffa mig lite oftare än annars, så bring it on!

Baj baj

Film


Nu när jag har praktik ska jag försöka uppdatera er lite här på bloggen!

Här kommer iaf en film från när pappa provskjuter inför älgjakten :) Enjoy!

Tja!

Hörde att ni ville köpa kakor av mig till stöd av att Brytingen slipper att ha tråkigt på sin klassresa och istället åka till typ Aya Napa eller något liknande varmt tropiskt ställe!

För 50kr, så får du en burk med kakor. Inga dolda avgifter och inga fuffens, bara rent trading liksom!

Så, vad väntar ni på? Slå till då :)

Fredagsmys

Tja!

Det är fredag och den här veckan har gått jävligt fort och har varit Awsome!


(tja, jag gillar hestar. Gör du?)

Slutade tidigt dom två senaste dagarna, igår och idag! kl 11:50 sluta vi :)

Matchen mot HV igår var kalasbra, 4-1 och det var drag dom sista 10 minutrarna i hemma stå. Störande dock att man körde samma låt dom sista 10 minutrarna!

Så här kul har jag på lektionerna


Hehehehhee


;PpPpPpPpP


Biffen :D

Det finns inge mer musik jag ogillar än Dansband

Yes, nu måste jag klargöra det!

Dansband är och kommer alltid förbi det mest plågsammaste musiken ever, känslan av att få höra cover, dragspel (ibland) och dåliga sångare är något som får mig att rasa!

I söndags blev jag sönderplågad genom att på bussen mellan Filipstad - Karlstad få lyssna på dansband heeeeeeeeela vägen skit högt och med chauffören som sjöng till låten dessutom. Låtar som: Jag vill vara din Margaretha m.m är tyvärr inga som går hem.. Dessutom fick jag nog höra den sämsta covern på Boten Anna som dessutom var dansband!Yeah, yeah! Nu har jag klargjort det också :)

Ikväll blir det och se på Resident Evil life after dead i 3D! Första 3D bion jag går på ever, let's hope it's good!

Ullared

Suger, yes it does! Belive or not.. Men ärligt talat, vem 30-40 mil för att handla "billigt"? I längden blir det inte så billigt o åka till Ullared och handla p.g.a man köper till slut ändå en massa skit som man ändå inte ska ha eller tänkt att ha, man köper en massa "bra att ha" grejer som inte är nödvändiga..

Igår natt drömde mardröm om att jag tillbringade en hel dag på Ullared, till er alla kvinnors stora förvåning så är Ullared för mig mardröm. Att bara slösa pengar på helt onödiga saker är en mardröm för mig och därför blev denna dröm just, en mardröm!


Påtryckning

Nu har jag fått påtryckningar av o blogga, det funkar tydligen eftersom jag nu skriver det här inlägget! Orsaken är väl att jag har helt enkelt prioriterat bort bloggandet och istället gjort "nytta".

Helgen spenderades som vanligt i Filipstad, där jag tillbringade fredagskvällen med och lira lite poker med grabbarna!

Lördag vart det mycket o hjälpa pappa med o klippa bägge våra gräsmattor samt ta upp lökarna från astrarna. På kvällen blev det och åka iväg med ett gäng till Karlstad och Löfbergslila arenan för att se FBK-Modo, vinst med 2-1 gjorde det extra värt o åka dit, så det blev en rolig kväll med roliga människor. Fick dessutom blåsa i alkotestet när jag kom fram till Filipstad :)


(Ser jag ut o vara sugen på o råna dig?)

Söndag - var lite nyttig och gymmade lite, just nu har jag träningsverk i hela kroppen så det heter duga! När jag vaknade imorse kändes det som om jag var en död fisk som väntade på o bli fiskpinnar.. Jag tyckte så mycket synd om mig själv så det blev riktigt tragiskt.

Idag måndag blev det skola, naturkunskap + fysik och efter det blev det och dra hemåt till Filipstad för o gå på möte :)

Ska fixa praktik imorn och grejer ska dessutom försöka hinna med ett inlägg imorn om mina tankar om ullared, som jag drömde mardrömmar om inatt samt hur plågsamt det är att åka buss när chauffören har på högsta volymen och dansband spelades!

Det var allt från mig, take care and peace out!

//Snel hest :)

RSS 2.0