Bugg

Ok, till er som kommenterar här så är det så här det ligger till, det är nåt skit med blogg.se som gör att typ inläggen buggar och man kan inte skriva kommentarer o.s.v. Har haft svårt med o svara vissa, hoppas att de löser det så fort de kan :)

Här kommer iaf mitt svar till bängen: 

"Hej!

Eftersom det är lördag och jag har ett liv så sitter jag tyvärr inte vid datorn all the time :)

Jag vet vem du är, så du lär nog se hur jag röstar ;)

Men i alla fall.. Ang din fråga om varför skattebetalare ska vara med o finansiera stiftelsen "dåliga ekonomi" så måste jag faktiskt säga att jag inte är insatt i stiftelsen och hur det fungerar.

Jag tycker att det är bra att vi har ett alternativ till privata bostäder, så att det kan finnas lite konkurans på bostadsmarknaden. Annars kan det lätt bli monopol, som t.e.x vissa delar av el i Norrland, där en ensam aktör äger hela elnätet..

För övrigt så tar jag inte bort kommentarer, om de inte är personliga påhopp."


Kommentarer
Postat av: Bängen

Hej JomarkOK, jag fattar problemet med sidan,sen TROR du att du vet vem jag är.Jag har tidigare sagt åt dig att hälsa på mig när du möter mig på stan men det har du inte gjort...Läs på om stiftelsen nu...

Om dom inte gick back hela tiden så är det en fin tanke att kommunen ska äga hyresfastigheter i den anda du förespråkar, men här får vi ta pengar från äldrevården och skolan för att stötta stiftelsen.Glöm inte att hälsa...:)

/Bängen

2010-11-07 @ 16:42:46
Postat av: Jomark

Jag hälsade faktiskt på dig i torsdags :)Som jag tidigare sa, jag är inte särkilt insatt i hur stiftelsen fungerar och därför kan jag inte direkt försvara deras ekonomi, för det kan ju bero på att de går back av någon anledning, om det är subentioner o.s.v.

2010-11-07 @ 16:49:05
URL: http://jomarki.blogg.se/
Postat av: Bängen

Hehe, nja Jomark i torsdags var jag i Norge...

/Bängen

2010-11-08 @ 21:22:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0