Trött

Min fina Casandra gör sig i ordning :)

Sådär, nu var julen typ över. Idag är ju vilodag och imorgon är det hockeyfest men även dags för årets shoppingdag där alla shopping-sugna luras på något som kallas för mellandagsrea. Även jag lyckas bli lurad på det varje år.
Men i år gick 400kr av mina julklappspengar till att betala en parkeringsbot, där vakten i Karlstad inte tyckte att jag var riktigt inne i parkeringsrutan och gav mig en liten julklapp. Shit happens, men det där gör jag fan inte om!

Jag är nöjd efter julen, fick vad jag vill ha och mer än så till och med. Firade med både min familj, men även med Casandras, vilket var trevligt. Har hunnit få spö några gånger på ett hockeyspel av Casandra och det får ju så klart henne att må skit bra om nätterna. Bättre jul än så här kan man inte ha!

Men för de andra då? De som inte har råd med klappar till barnen för att föräldrarna är sjukskrivna, går på arbetsmarknadsåtgärd, sjukpenning eller sjukpensionär? De här familjerna är glada om alla kan samlas hemma framför tvn och äta något litet. Klapparna är inget de prioriterar utan det är gemenskapen tillsammans som gäller. För många familjer är inte valet om man ska köpa en Iphone eller Ipad till sin son/dotter utan om man ska köpa klappar och inte betala hyra/mat/räkning.

Och sen tänker jag också på de som firade en vit jul med sin familj, de föräldrar som tänker på barnen och inte super sig fulla framför barnen, det är mycket stark jobbat!

Snart tar det här året slut och förhoppningsvis ska jag hinna skriva lite :)
Hoppas ni alla har haft en riktigt god jul med bra gemenskap, familjen samlad och nöjda barn/föräldrar!
Adjö :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0