Trött

Min fina Casandra gör sig i ordning :)

Sådär, nu var julen typ över. Idag är ju vilodag och imorgon är det hockeyfest men även dags för årets shoppingdag där alla shopping-sugna luras på något som kallas för mellandagsrea. Även jag lyckas bli lurad på det varje år.
Men i år gick 400kr av mina julklappspengar till att betala en parkeringsbot, där vakten i Karlstad inte tyckte att jag var riktigt inne i parkeringsrutan och gav mig en liten julklapp. Shit happens, men det där gör jag fan inte om!

Jag är nöjd efter julen, fick vad jag vill ha och mer än så till och med. Firade med både min familj, men även med Casandras, vilket var trevligt. Har hunnit få spö några gånger på ett hockeyspel av Casandra och det får ju så klart henne att må skit bra om nätterna. Bättre jul än så här kan man inte ha!

Men för de andra då? De som inte har råd med klappar till barnen för att föräldrarna är sjukskrivna, går på arbetsmarknadsåtgärd, sjukpenning eller sjukpensionär? De här familjerna är glada om alla kan samlas hemma framför tvn och äta något litet. Klapparna är inget de prioriterar utan det är gemenskapen tillsammans som gäller. För många familjer är inte valet om man ska köpa en Iphone eller Ipad till sin son/dotter utan om man ska köpa klappar och inte betala hyra/mat/räkning.

Och sen tänker jag också på de som firade en vit jul med sin familj, de föräldrar som tänker på barnen och inte super sig fulla framför barnen, det är mycket stark jobbat!

Snart tar det här året slut och förhoppningsvis ska jag hinna skriva lite :)
Hoppas ni alla har haft en riktigt god jul med bra gemenskap, familjen samlad och nöjda barn/föräldrar!
Adjö :)

God Jul


Look at my horse, my horse is amazing


Mäkilää och jag önskar er alla en god jul :)

Ja gott folk. Imorn är det jul, kan ni fatta det?!?!?!?

Idag köpte jag de sista julklapparna till mina bröder och Andy och nu har jag och Cassie dessutom delat ut några klappar :)
Cassie och Zarah hjälpte mig o hitta julklapparna till mina bröder o Andy.
Imorn ska de öppnas klappar hejvilt :)

Dagens låt


Julrusch

Ja, nu är alla klappar köpta, kläder o andra grejer från lägenheten flyttade och nu fattas bara 2 sista timmar från skolan. Sen har jag jullov fy fan va gött! Så efterlängtat så det skriker om det.
Kvar att göra är att slå in mina klappar och eventuellt min morsas också.
Just nu är det minus 26,5 grader, det suger hest. Kallt som faen.
Igår upptäckte jag när jag öppnade ett brev att jag hade en bärbar dator att kvittera ut från Filipstads kommun för mitt förtroende uppdrag, men jag sparar dom gärna några tusen som kan gå till något mycket bättre! Med en regering som snålar resurserna till kommuner o landsting så kan Filipstads kommun behöva varenda krona o ören :)
Nej, nu blir det att starta bilen o färd till Karlstad för julavslutningen :)
God jul allihopa!

I'm walking on sunshine ooooooohSådär ja, nu är jag precis klar med min multimedia uppgift. Bilden ser ni ju ovan!

Igår åkte jag, Cassie, Schmeeelin och Linda till Edsvalla och kollade runt lite. Sen åkte vi hem o lagade middag o kollade på handboll, gött att de vann!

Idag har jag haft skola och nu snart åker vi till Filipstad. Har kommunfullmäktige ikväll och imorgon landstingsfullmäktige.

Levi har gjort det igen, bort sig alltså och klippet kan ni se på SVT play.

Vi höres, baj baj!

Jul jul, strålande jul


Jonte o Oskar som spelar in ljud från ljudstudion :)

Hehehehe, om 10 dagar är det julafton. Visst är det sjukt?!

Jag har knappt hunnit o inhandlat presenter, och nu har jag även märkt att många av mina presentmottagare får vänta en bra stund innan de får sina klappar p.g.a. försenade presenter, aj aj aj!

Aja, i alla fall.. Idag på skolan fick vi hålla på med julshowen väldigt mycket. Själv skrev jag en artikel om det hela, som förhoppningsvis ska få publiceras i vår skoltidning snart.

Idag har det också blivit spontanresor till Storfors, och därefter Kristinehamn (Mamma, om du läser det här så har jag bara åkt med bilen till Storfors och har sedan åkt med en annan bil till Kristinehamn). Med Cassie, Zarah och Sara :) Skoj, fick de Kristinehamns handbollsherrar krossa Brukspôjkera med 42-18 eller något sånt :) Så det var ju lite förnedrande :P

Helgen som varitJa, helgen tillbringades ju i stort sett enbart med bara min Cassie. I fredags kollade jag på handboll där Storfors tyvärr förlorade mot Karlstad, trots en bra uppryckning i andra perioden som inte räckte till.

Lördag, kollade jag på Lussebandyn i Storfors. Tydligen en mycket stor och välbesökt arrangemang som lockar hundratals människor, kanske kan man anordna något liknande i Filipstad? Den som lever får se.Söndag blev ju en chilldag, åkte till Filipstad, kollade en snabbis på julmarknaden och såg Nancy krönas som Lucia :) Skoj!Det var allt från nu, ska försöka o uppdatera under veckan vid lust/tid/ork! Veckans fråga lyder, att gå på utematchen mellan FBK - Frölunda eller inte?

Vi hörs! Ciao :)

Baj baj


Ska iväg på hockey för att se FBK krossa HV71 om 5 minuter.

Annars idag har jag inte gjort särkilt mycket. Skola, där vi höll på med vår muntliga presentation inför nästa engelska lektion och även läst lite i boken "Wave".

På eftermiddagen höll vi på med multimedia, där vi fortsatte att arbeta med en animerad bild :)

Har även hunnit diska och imorgon efter skolan ska jag städa tänkte jag innan jag drar o ser Casandras match. Får även se om jag hinner o gå på manifestationen på stora torget imorn :)

Glöm inte att besöka ungdomens hus imorgon, när de har öppethus!

Det var allt från nu, vi höres o ses!

Ciao :)


Gott nytt jul


Julklappstips

Jag får väl passa på nu när jag har fått upp antal läsare på den här bloggen att få lite julklapps tips från er.

Julen närmar ju sig och jag har ännu inte köpt några klappar ännu. Så nu vill jag att ni kommer med lite förslag på vad man kan ge bort.

Jag kan säga som så att presenterna ska ju inte vara till någon under 15 år. Så det är presenttips till folk som är 15 år och uppåt.

Kom igen nu, ge lite förslag :)

Hockey med Cassie

Hey hey, det var ett tag sen jag skrev nåt här! Orsaken, kommer ni säkert kunna räkna ut så småningom.


Storfors största hockeynörd till vänster ^^

Aja, igår i alla fall, kom mitt käraste till Karlstad, Casandra hit. Vi gick och fikade, kollade på hockey och lagade middag :) Det var Aaaaaaaazum!

Idag, så ska vi baka lussebullar, det ska bli fett nice. Ska försöka uppdatera med bilder, men min stjärna är ju så blyg inför kameran ;)


RSS 2.0