Bowling

Idag har det verkligen hänt grejer !

Nämligen så att vi i SSU har fått en massa possitiva kommentarer i folkmun om vårt förslag om en multihall :)

Och även Bowling har hunnits med :)


Vi som bowla :)Ibland följer inte klotet med ...


Emmelie och Therese :)

Har även hunnit handla kläder idag :) 2 jeans och 1 fin skjorta som jag är mycket stolt över :)

Halvtid

Nu idag onsdag , har halva sportlovet gått och ännu har jag inte hunnit att sporta O.o ...

Har ni några förslag ???

Förresten så kom jag på en grej som inte vanliga killar går runt o tänker på om dagarna när de går runt i affärer :

För att bli en modebloggare så ska man ha : Fett med pengar eller se ruskigt bra ut för att få besökare ...

Om en modebloggare skulle få slut på idéer om vad man kan skriva idag så går denne ut o shoppar kläder för en massa pengar , tar lite bilder på sig i dom nya kläderna och sedan laddar upp dem ...

Det är väl ungefär så det fungerar ? Eller har jag fel?

Inte en vanlig " svensson " skulle ha råd med att shoppa kläder varannan dag för att man inte kommer på nåt och skriva om för att få lite fler läsare ...  Nej , tacka gud för Hans Olof Bockh som skriver en gång i vecka i veckonytt som alltid får en att må bra och känna att man för en gångs skull får självsäkerheten att bli stor :)

Hans Olof Bockh skriver med välvalda ord som får hans läsare att nappa på det långa krönikan / kåseriet med dom 20 första ordena i texten. Han bara skjuter och träffar mitt i nyllet på läsaren som genast sätter igång att börja läsa den långa krönikan / kåseriet som säkert består av minst 400 ord :) Hans Olof keep up with the good work :)

Förresten så har jag gått och blivit kändis tydligen ... Och det under att " SSU vill bygga en innebandy hall "  och så är det en bild på mig med den stora kalufsen jag har ...


Ser ni vilket jävla hår jag har fått :) Ska klippa mig när vintern är över . ( Foto : Anna Carin på Folkmun )

Länken finner ni här : Folkmun :)

Så här ligger det till!

Nu har jag tröttnat på folk som bara hela jävla tiden är ute för att tracka andra ... Skaffa er ett eget liv istället för att retas och jävlas med andra. Blir så jävla trött på avundsjuka jävlar som bara hela tiden klagar och inte gör något själva ....

Så . gå och skaffa er ett liv era jävlar ....

Det ska inte gå ut på andra för att ni råkar ha ett fuckat och tråkigt liv.....

I framtiden så kan ni glömma o få något svar från mig ....

Fet tisdag :O

Vilken hemskt dag O.o ... Tänkt för dom stackars fettona som sitter hemma och undrar " vafan heter de fet tisdag för ? " ...I alla fall så har jag precis ringt o beställt 6 st semlor som jag tänkte smaska på ^^ Och inte nog med det , det finns inge grädde på dem :) Jag får vanilj kräm eller va det heter ^^

Wiie :P

Hårt arbete , så ska de va !

Woho , nyduschat och är redo för grillning . Det är så jag är just nu :)

Har precis duschat + tagit en kopp kaffe efter att ha jobbat hårt med att bära in ved åt Ampe och Therese :)

Fick precis en inbjudan om o komma på grillfest , så grillfest it is ! Så nu äre bara fram med korvarna eller vad det nu är ;)För övrigt har jag börjat åka moped igen , så bli inte förvånad om ni ser mig på en orange trafikfarande moped utan vinterdäck :)

Woho , nu ska jag gå ! Ses !

Dagens

HAHAHHA , de här måste vara dagens alltså :)


Jag och mitt dåliga humor som är i farten ;)

Lördag kväll

Nej , Melodifestivalen sög hest !

Usch så dåliga artister det var idag ...

För övrigt så är det på fredag Årsmöte i UNF lokalen för UNF's medlemmar ! Kom dit vet jag =)

Jag sitter här o väntar

Och spelar lite :)

Jaha , dagen har varit helt ok faktiskt , börja med att jag och mamma drog till Café M och fikade , för att sedan dra till Ica och handla lite smått o gott :)

Efter det skjutsade pappa mig till Spångbergshallen där vi såg Lesjöfors / Filipstad mot Hedemora ! Matchen var toppen och grabbarna spelade mycket bra ! Raka vägen till division 1 säger jag bara :) Matchen slutade 11-3 till Lesjöfors / Filipstad.


Bilden är tagen av Anna Carin från Filipstad.ifolkmun :)

Nu ska jag käka för att sedan kolla på Melodifestivalen :)

Tjo !

Äntligen

Äntligen är det avklarat !

Efter hårda och tuffa skolveckor är det äntligen dags att pusta ut ! Sportlovet är här och nu ska det slappas , kanske även sportas ;) Vem vet ?

Igår torsdag drog jag faktiskt till slalombacken för att åka lite snowblades med Ledarskapsgruppen . Dock blev vi endast 4 personer ... Men man ska inte klaga då det redan fanns härliga människor där då :)Idag Fredag var det rätt så slapp i skolan . Vi gav blommor och chocklad till Ulla-Britt som har slutat efter att ha tjänstgjort i Ferlinskolan i 10 år :)

Även nationella provet gjordes idag , vart nervös i början men sedan lugnade det ner sig i mitt normala jag :) Jag fick dock inte chansen att prata så mycket jag ville , vilket var lite synd . Men jag är nöjd med min insats och jag hoppas att det åtminstone räckte till ett VG :)

Kvällen avslutades med att jag faktiskt otroligt nog kollade på Damernas innebandy match mot Sjöstad ... Dom sista minuterna var mycket spännande och Lesjöfors / Filipstad jobbade på bra , men räckte inte till riktigt ...

Imorgon är det väl planerat o kolla på herrarnas match mot Hedemora så vi får la se hur det blir . Samt att även kolla på melodifestivalen :)


Oväntat

Hehe , ikväll hände det något oväntad ....

När vi va på väg till Karlstad ikväll så hände det något oväntad , min bror kommer på vid mangen baden ungefär att han hade glömt sina fotbolls skor ... Detta gjorde att det var omöjligt att hinna till träningen hanses och vi var tvungen o ställa in " resan " ...

Men det följde med något bra samtidigt ! Det var nämligen så att precis när jag kom hem så kommer jag på att " Yes man " går på bio ikväll , vilket jag även kollade på :)Jag gillar när man gör oplanerade saker :) Det gör ens vardag lite mer spännande samt att det är skoj :)

Förresten , visst är jag lik kungen ? Liksom , det märks ju på de mesta . T.e.x Håret bland annat :)

För er som vill jämföra så finns denna bild till hands :)


Visst är vi lika ? Kungen o jag ? Det är bara brillorna som fattas , sen kan man ej skilja oss :)

Onsdag

Tjoho , Dom delade tydligen in grupperna på nationella så jag blev inte förhörd idag ... Men men , får la vänta :O

För övrigt fick jag lämna in min engelska bokrecension vilket jag är mycket tacksam över att jag fick göra ....

Det har väl inte hänt så mycket idag förutom de gamla vanliga och om en liten stund ska jag o Pappa åka till Karlstad :)

Och för att förgylla dagen så avslutar jag den med en bild som alltid får mig att le :)


Bilden som alltid får mig att le. Eller igentligen , den får mig att skratta :)

Stressig tisdag ....

Nej , usch säger jag bara för denna dag !

Har varit orolig och stressat som en tok under hela dagen .... Men det är ju bara jag som har orsakat problemet , så jag kan ej skylla på någon ...

Jag har en massa saker att hinna göra t.e.x Hemkunskaps läxan , Engelska bokrecesionen , NO hemprovet och så nationella prover imorgon . Allt detta får en och varva upp riktigt ordentligt .


Pajen såg inte ut så här, men tänkte att ni skulle börja dregla när ni såg bilden ;)


Men mitt i allt läsandet tog jag faktiskt en liten paus för att koppla av . Och när jag kopplar av på mitt vis så brukar jag faktiskt baka :) Och dagens offer blev en blåbärspaj . Idéen fick jag från skolan där vi bakade blåbärspaj idag. Därför gjorde jag det annorlunda ikväll , nämligen att jag gjorde pajen 5 gånger större än den på hemkunskapen :)

Nationella prov

För er 9:or som inte visste så är det nationella provet på Onsdag !


Det är den muntliga delen och för er som vill veta om betygskritierna finns dom att hämta hos era lärare :) För vi fick i alla fall se vad vi behövde kunna och så vidare :)

Nu är klockan mycket , och om ni undrar varför jag inte har skrivit så är de blogg.se som har segat sig ...

Stöd SSU i kampen om att få en ny hall!

Imorgon ( Måndag ) kommer SSU att kämpa för att övertyga Filipstads Socialdemokrater om att en ny innebandy hall skall byggas eller åtminstone renovera den nuvarande hallen!

SSU kommer att behöva frivilliga personer att hjälpa till att samla in namn för att kolla om intresse finns bland Filipstads befolkning !Vi kommer att gå på stan och samla in namn samt gå på mötet där vårt förslag kommer att framföras!

Så är du intresserad av att stödja oss kan du alltid kontakta någon i SSU !

Vi behöver så många frivilliga så möjligt !

Din hjälp räknas!

Videon som ingen fick se

Så här kan det gå till under en paus på vår FNSU's konferance i Oslo :)Exclusiva bilder från när dom svenska delegaterna tar chansen och pratar i mikrofon framför alla !

Karlstad idag med pappa

Idag ska jag o pappa åka till Karlstad o skjutsa min bror ...

Ev övningskörning kommer att genomföras , så gott folk . Om ni ser en röd ford så bör ni nog hålla er borta från trottaren ! Annars kan de sluta illa ;)

Nej , nu ska jag gå upp o göra mig iordning ^^

Tjojo :)

Jag har precis fått en favorit !


Hans nya låt äger fett ! Synd att den inte gick vidare >.<

Borta bra men hemma bäst !


Här är hela gruppen som tog en gruppbild i riskdagshuset !

Ja , precis .

Kom nyss hem från Norge i stort sett nyss.

Konferancen tog upp många saker som man redan visste om den nordiska modellen , men denna konferance gjorde det att man gjorde informationen bredare samt att man förstog det enklare.

Den var jätte spännande och roligt , och man var även glad när man kom hem och insett att " fan , vi har det bra i Sverige. Nästan allt är skit billigt om man jämför med Norge ..."

Men nu är jag hemma igen , nya tag och även hårdare sådanna !

Här kommer lite bilder :


Jag vid riksgränsen , folk utanför norges riksdag och Konferancen!


Jag med Eric den allsmäktige :) Sveriges skönaste föreläsare !


Lite folk , från vänster : Den yngste danskeledamoten , Eric och Amir


Jytte Guteland ( SSU's Ordförande ) och Ida Johansson från Strömstad !


Från vänster : Kenny Svensson , Amy och en SSU:are från Borås!


Pezhman ! Störtskön person :)Från vänster : Amirs vän , Jytte och Ida


Turister i Oslo


Och så slottet i Oslo får avsluta detta!

Friluftsdag :)

Dagen har varit riktigt lyckad faktiskt . Fint väder , sköna peoples och massa sådan gjorde dagen väldigt lyckad !

Så nu tänkte jag ladda upp lite biler  :
Tralla - la - la la

Jao , kom hem från Karlstad för ett par timmar sedan ... Var med pappa och åkte runt i Karlstad medans Jan-banan var på träning ....

Vi käka inne på IKEA och även Burger King :) Nå , ungefär så har min dag sett ut .. Sen så har det ju varit skola förstås !

Imorgon är det friluftsdag så de ska bli skojj :)

Btw , på torsdag åker jag till Oslo och ska vara på konferance där med SSU :) Som tur är missar jag Alla hjärtans dag :) Och kommer hem på Söndagen !

Vi hörs !

Tråkigt en fredagkväll???


Det här hittade vi på när vi hade tråkigt en fredags kväll .... ( Jag som filma )

UNF ikväll


Ikväll lördag är det UNF häng i UNF lokalen !
 Vi startar klockan 18:00 och ta med er roliga saker som t.e.x : Spel och dylikt !


Vi ses !

Och för er som undrar vart jag har tagit vägen så har jag haft lite mycket hemuppgifter att göra , bland annat hemprov ... Men jag ska försöka att skriva så mycket jag kan. Och om ni ser att jag har missat en dag , så kan ni alltid skriva till mig på msn ;)

Ha det gott !

Låt som är värt att lyssna på


Nationella

Idag gjordes Nationella provet då , det gick skapligt bra ... Men fick dock lite panik på slutet för att man fick lite för kort tid .

Just nu kan man verkligen säga att jag är stressad .... Ska göra Hemkunskapen , Bokrecenssion i engelska , NO provet och så har jag ju inför Årsmöte med SSU och även UNF !

Så lite mycket är det nu faktiskt och ibland hinner man inte med allt .

Men !

Mitt i denna stress finner man samtidigt lugn och  ro , när man kommer hem och känner att man kan släppa taget om skolan för den lilla stunden ( kanske ett par timmar ) . Där känner man att man är sig själv igen och inte den där stressiga 16åringen som beter sig som en 40 + gammal gubbe som har PMS !

Stress är bra , men det får inte vara allt för mycket.

Nu ska jag ta o koppla av o sova !

Ni får ha det !

WTF ???

Satt o kolla igenom JB.nu igår och såg att Karlstadsborna är smartare än Linköpingsborna.

Här är beviser på att dom verkligen är dummare i Linköping än i Karlstad :


Så mycket tid så lite gjort ...

Idag har jag haft världens slappdag. Alltså , när jag säger slapp så menar jag verkligen det . Har bara luggit i min säng och kollat på dataskärmen. Jag har inte ens bytt om från pyjamas .... 

Så idag har jag tagit det lungt riktigt ordentligt för vet ni vad ? På torsdag och tisdag är det Nationella provet :O

För övrigt så tackade jag nej till att åka slalom idag när dom här två tokstollarna ringde o spamma min morgon imorse :
Ida jävel ringde o förstörde min morgon imorse med o spamma mig


Och Emma jävel likså :O

RSS 2.0