Är i Ferlingården just nu . Och gör ingenting

Precis !

Möte idag .

Ja , precis .

Har precis kommit hem från rådslaget där vi bland annat diskuterade om vår värld ! Hur vi skulle kunna göra för att förbättra den o.s.v . Jag tänker inte skriva ner dom här i alla fall .


För övrigt så fick jag en riktigt jävla chock när jag tittade ut imorse :O . Det var snö ute :O cirka 2 dm . Helt otroligt att det kom så jävla fort? Då kanske det blir av med friluftsdagen på onsdag då? Bra väder för svenska rallyt nu också .


Hur blir det med strejken frågar de flesta mig ? . Jo , Det är så att hade det kommit en 300 pers minst på demonstrationen hade jag hur lätt som helst kunna leda den . Men nu kom det 50 . Det är ju lite synd . Så kom inte o säj " Hur blire med strejken " när du själv inte ens var där ! Så jävla dåligt stil tycker jag .

Bättre med att gå till saken på en gång istället för en massa shaffs . Vi fick i alla fall ut vår budskap om att vi ville behålla dessa två mäniskor ! Det var Elevrådets och jag stödde den !

Gällande min ensak så är det satsning på följande saker : Ferlingården , Skola och då menar jag med trygghet . Att få behålla klassmorfarn + två skolvärdar som går runt och ser till så ingen känner sig ensam utan har istället någon att prata med !

Det är min sak det . Och det ska jag kämpa för !

Ska världen gå under ?

Det verkade så på aftonbladet ...


År 2036 så skulle tydligen en asteroid o kanske träffa jorden . Och detta kan föra med sig en massa skit !


Så nu ska jag börja göra en lista på saker jag ska göra innan år 2036 . Man vet aldrig ...Bäst o leva livet då  .

Året innan morsan går i pension så kan jorden gå under .... Min mamma hoppas att detta är bluff eller att det inte händer . Hon vill nämligen ha sin pension som alla andra .


Imorgon är det NO prov som gäller ... Usch

Nytt sport kanske?

Har precis kommit hem efter att ha varit i Ferlingården =)

Innan det så köpte jag en tennis rack . En Prince Catalyst . Bild kommer : image47

Tada !


Snyggt eller hur? ;)

Måndag igen ...

Va väldigt trött imorse eftersom jag hade väldigt svårt för att sova inatt . Antar att det är för att det är måndag idag ...

Vi kollade på Måns Rödskägg idag med skolan . En teater som var väldigt spännande med komedi i luften . Handlade om ett par som skickar sitt barn till den onde Månsrödskägg för att han ska få lära sig hur man blir mästare över alla mästare . Måns Rödskägg lovade föräldrarna att det skulle bara dröja 1 år och sedan var utbildningen klar men åren går och pojken förblir kvar hos den onde Måns rödskägg . Föräldrarna drar då på jakt efter Måns Rödskägg för att få tillbaka pojken sin . Och må den smartaste och smartaste vinna .

image46

Jag upplevde detta som en väldigt spännande teater pjäs och lite roligt . över 1200 personer har sett denna och idag kollade vi på den ! Den är värkligen värd att kolla på .

Tennis....

Första gången jag håller i en tennisrack . Spelade med Sofia och sedan Angelica på tennisbanan i storbro hallen =) Sen så miffade Angelica och Sofia omkring där i tennishallen =P

image43
Sofia vid datorn då jag och Angelica spela .

image44
Jag mot Iaa ...

image45
Angelica när hon står för dörren så jag inte kommer in =P

Efter det så stack jag till babylon och sen kom dom så vi käkade Pizza där . Babylon is the best ! Yeaa !

President Obama?

Barack Obama har inatt vunnit i South Carolina med över 50% av rösterna . Nu står det 2 lika mellan Obama och Hillary . Men jag tror faktist att USA får sin första afroamerikan till president .. Nånting som jag personligen tyckte var jätte bra var att han skulle försöka ordna till Ekonomin och fixa sjukförsäkringar till alla . Så att det inte blir så stor klass skilnad ! Mycket bra Obama ! Fortsätt så . Han skulle även ena alla . Svarta som vita . Indianer och spaniorer. ALLA ! image42För övrigt så närmar sig SSU´s DÅK ! Och denna gång är det i Solhagen utanför Säffle . Mohaha , Jag längtar dit . Är föresten Ombud för Filipstad och Richard också . Få se om det kommer riktigt intressanta debatter där =)


Mycket har hänt under veckan . Bland annat elevernas demonstration . Vi var endast ett 50 tal men det hördes ändå ! Vilket är mycket bra . Det är också bra att eleverna får säga sitt ! Tack till dom föräldrar som ställde upp i torsdags ! Bilder finns här nedan !


image41


Någon som har ett tips på var jag kan hitta sommarjobb utomlands?

Ja , Hade tänkt mig att sommarjobba utomlands i år . Och nu undrar jag om det är någon som vet var man kan hitta sommarjobb utomlands?

Skriv gärna förslag !

Tack på förhand !

Lite bilder från demonstrationen ! Från Jonny Svensson !

Alla foton är tagna av Jonny Svensson ! Ett stort tack till han och de föräldrar som ställde upp !


image37
Ett gäng arga elever mot stora torget !

image38
Här är Kenny när han hållde sitt tal och dom eleverna som ställde upp !

image39
Här lämnade dom plakatena för att de styrande skulle se !

image40
Ida i farten för att behålla våra plussjobbare !

Dom här är ju klockrena !

image33
Så här kan det se ut när jag gör affisher -.- .

image34
Så här blev några av plakatena . Men vi täckte över nästan alla och gjorde dom " Snyggare "

image36
Här diskuteras det för fullt !

Tyvärr så blir det ingen strejk för min del .

Nu har jag bestämt att det inte blir någon strejk för min del . Eleverna på skolan får strejka så mycket dom vill men tyvärr så har jag bestämt att avstå från detta . Har andra planer på där så kallade " Alla ska med " ska ingå . Det jag menar är att jag ska framföra ett tal där jag själv talar om hur komunen skulle kunna tjäna på att satsa på två skolvärdar , 1 klass morfar och samt mer satsning av ungdommar .

Mer om detta skriver jag efter att jag har framfört hela mitt tal på fullmäktige . Inte innan !

Det var allt för mig !

ha det bra !

// Jomark !

Har vi lärt oss nånting av veckan som gått?

Ja-a då . Man lär sig saker hela tiden . Det tar bara lite tid att fatta .

Saker har hänt och snart ska jag göra något jag vill göra innan jag avslutar fallet . Att få uttala mig på fullmäktige den 13:e Februari . Där politiker finns . Hoppas att dom lyssnar !


Ha en trevlig helg allhoppa och ta hand om er !

// Jomark

Lite dåligt med folk men det blev i alla fall en bra demonstration !

Ja , Som sagt . Det var lite dåligt med folk . Men själva demonstrationen var ganska bra . Hoppas jag ....  Vi tågade som sagt ner till stan med plakat o skrek " Utan bockhen och Ingela ingen skola " hela vägen . Sedan hållde Kenny ett tal om elevdemokrati . Så gick vi runt i cirkel på torget o skrek samma saker som på vägen dit ... Efter detta skulle vi till nämnd huset och lämna in det pappret vi hade underskrifter som elever har skrivit på . Men vi ser en kul grej . När vi väl är vid bron , cirka 30 meter springer folk från nämndhuset in som om de vore krig , och in i nämndhuset stack dom fort som fan . De låste dörrarna och gömde sig ...  Fegt och dåligt gjort tycker jag . Det var ju ändå en fredlig demonstration ...

Imorn tänkte jag skriva en motion till fullmäktige om lite saker . Det dyker upp här då jag har framfört det där ..

Hoppas att dom förstår oss att vi värkligen vill något ..


Tack till alla som kom idag .

Namn insamling !

Här i komentarer kan du skriva på om du vill stödja elevernas kamp för Plussjobbarna .


Tack på förhand !


Radio imorn !

Första gången i hela mitt liv jag kommer att vara på radio . Det är väldigt pirrigt nu när jag fick reda på det . Väldigt pinsamt och göra bort sig imorn . De e säkert flera hundra som lyssnar på radio då . Och det är DIREKT sänd också >.< ....

Aja . Jag tror att de ska gå bra . Ska nog allt prata om vad dom har gjort för komunen o.s.v och kanske även kan få in Elevdemokrati där =)

Goda förhoppningar för demonstrationen på torsdag !

Hoppas nu att så många som möjligt kan komma på torsdag . Och även att föräldrar föreningen är med i tåget . Det visar värkligen att dom bryr sig om eleverna .

Vi elever har allt makt . Det gäller bara att använda dom rätt !


Imorgon börjar de med att vi sätter ut lite lappar om demonstrationen . Tyvärr så skulle vi ha tagit det kl 16:30 , eftersom det finns förälrar som jobbar till 4 . Men det går ej att ändra .

Har du funderingar så hör av dig =)


Demonstrations tåg mot centrum .

Torsdagen kl 15:30 tågar vi ner mot centrum för skolan . Dags att visa hur mycket du bryr dig om skolan och dessa elever . Föräldrar är mer än välkommna . Vi vill att folk ska se vad vi vill . Och värna om elevdemokrati !

Ber nu alla som läser detta att komma på torsdag ! Hoppas att vi får så många som möjligt att komma !

Tack på förhand // Jomark

Fullt ös idag .

Det var det värkligen . Telefon samtal hit o dit . Och en massa möte .

Så här såg min dag ut idag :

Började med elveråds möte kl 9 på morgonen där vi sade att alla i elevrådet skulle gå ut med att det blir demonstration på torsdag  . sedan kl 11:10 går jag mot tandläkarn . På vägen dit så ringde jag runt lite . Bland annat tidningar . Efter tandläkar besöker ringer mobilen för fullt . Jag går mot polisen där jag hämtar tillåtelse för demonstrationen och fortsätter sedan mot skolan . Där har jag franska i cirka 15 minuter . Sedan hade jag lunch . Efter Lunchen så skulle jag tydligen på intervju ( lr hur de stavas )  med Filipstads Tidningen . Efter detta så var det idrott där vi körde basket . Och så NO lektionen där vi fick gå tidigare . Efter skolan så var det tydligen möte med UNF också . Vi skulle kolla på lokal denna gång . Hållde på i cirka 30 min . Efter detta fick jag skjuts hem av pappa. När jag kom hem så skulle vi direkt åka till Pekås o handla . Köpte grejer till Tacos som jag sedan lagade . Efter detta var det möte med Arbetar Komun . Det gick riktigt bra och så förklarades det om olika saker . Bland annat hur det där med nerskärningen av landstings grejerna . Så nu vet jag ungefär hur det ligger till .

Detta var allt jag har gjort .

Skriver nu om demonstration om en liten stund !

Hej så länge .  

Jag är hemma !

Nu är jag hemma från kursen .

Har fått sitta vid bussar i 3 timmar nu .. Usch . Skulle ha varit tåg istället. 

Men , det var i alla fall roligt med kursen . Trevligt sälskap och god mat .

Nu har man i alla fall lärt sig något . Läst också lite grejer på Folkmun
Och även i FT ! Om just plussjobbarna .

Nej nu ska jag natta .Ska upp tidigt imorn .   

Jag kanske överlever helgen .

Jag är hemskt ledsen av att jag inte har kunnat blogga ! Det har bara hänt så mycket . Och det menar jag värkligen .


Detta var dag 1 av SSU´s internationella kurs .

Har haft föreläsningar om Palestina och Israel . Hur Israeliter försöker få bort så mycket av palestinier så möjligt från jerusalem . Och den som föresläste var från förbundet också =)

Sedan har vi också haft föreläsning om vitryssland . Hur regeringen har fuskat med röst-systemet och att dom är europas sista diktatur .... Tråkigt de =S Föreläsaren var Kenny .

Har också pratat om rättvisemärkt . Hur viktigt det är att folk ska köpa rättvisemärkta varor för att hjälpa de som odlar de sakerna vi får köpa . Att dom får det betalt dom bör ha utan mellan händer och att dom kan fortsätta o vara lyckliga med lönerna dom förtjänar . Otto pratade om detta .


Sedan pratade Johan Büser om Sydafrika . Hur folk lever och hur det var då England , Tyskland och Frankrike släppte kolonierna . När dom vita inte lät svarta få vara en del av deras land . Hur dom förtryckte svarta mäniskor och kallade dom för terrorister . Men frågan är . Vem gjorde dom till det?


Sedan pratade vi även om AIDS och HIV . Johan Büser fortsatte att prata om det . Att det var viruset som det ej finns något botmedel mot . Endast bromsmediciner som också kan ge bi-effekter .

Och självklart kollade vi på en film . Den var riktigt bra . Filmen hette : Farväl Bafana . Handlade just om det Johan pratade om . Riktigt jävla bra var den ännu en gång .

Sedan hade vi samkväll och det fortsätter fortfarande fast att klockan är halv 1 på natten . Vi ska bli trötta imorn =P

Bilder kommer säkert upp . Nån gång vill säga =) .

Nu ska jag hänga på de andra ! Ha de bra !

Shuee

framme i solhagen =)

Nu sitter vi här på vårt rum . vi ska snart köra " Hej jag heter bengt "

Skriver mer sen. Ciao!  

Så glad idag =)

Idag är jag så himla glad ! Vet ni varför? Jo här kommer de : Jomark har precis blivit vald till ordförande för Filipstad´s SSU ! Jag ska göra så gott jag kan för att detta ska funka så bra som möjligt . Och vi ska synas så mycket som möjligt. Vi kommer att bygga upp SSU och göra den ännu större =)

Alla måste inse !

Vi kan inte längre följa någon annans fotspår . Vi måste alla inse att vi måste hitta " egna " vägar att gå . Visst kan man stöta på problem med allting . Men hallå? , Det bor 5 miljarder till här på jorden och minst 1 miljon av dessa gör mistag dagligen . Det man misslyckas med får en att inse , varför blev det så här? . Hur ska jag lösa det här? Hur kan jag förhindra det att hända igen? Många är rädd för att göra misstag . Men nån gång måste man . Det är en del av livet , alla vi gör misstag och vi kan även rätta till det på något sätt . Vi kan alla påverka om vi är tillräckligt många och villiga .


Som en viss komunalråd sa igår . Om vi ska kunna anställa de två personer vi har kämpat för i ett halvt år så är det någon som ska bort ... Kanske snart dags att inse att har rätt . De som blir anställda blir troligen glad men inte de som sedan sparkas . Vi kanske helt enkelt måste följa detta ? Eller är det bara jag som är helt ute o cyklar?


den största arbetsgivaren i hela komun är faktist Filipstads komun själv . man jobbar alltså åt sig själv kan man nästan säga? Det kanske räcker med dom 1100 anställda redan? Eller vad vet jag . Jag är ju trots allt bara en 15 årig pojke som inte fattar nåt . Det är nog så många tänker om mig . tror ni inte det?

Får även kanske jobba på lite med svenskan också och även att skriva lite intressantare inlägg och ännu mer politiska . Men mitt nyårs löfte blir i alla fall mer politik right?

Möte med Per Gruvberger samt insändare i tidningen .

Ja precis . Detta är de sakerna jag har gjort idag.

Har som sagt varit på möte med Per Gruvberger ( Komunalråd ) med hela Elevråds styrelse . Det gick väl mindre bra . Fick reda på att det inte fanns något vi kan göra för att ha kvar Hasse och Ingela på skolan . De sa att komunen inte har råd helt enkelt och att om dom nu skulle vilja anställa t.e.x data lärare eller något annat så finns det folk som går före i kön . Alltså de som har väntat längre . Detta förstår jag , att det finns folk som har stått på kö länge , och att de också ska få chansen o komma in till ett arbete . Det är något vi alla vill ha ! Men samtidigt så skyddas heller inte pluss jobbarna av det sk LAS ( lagen om anställnings skydd ) . Då har man alltså fastnat i sin egen fälla eller vad man ska säga . Det finns både för och nack delar med LAS . Detta var en nackdel . Men men , så var det bestämt i alla fall. Nånting ska visst hända . Men jag får reda på allting på Måndag . Så då får vi se !


Och så fick jag även min insändare i tidningen också . Skrev att (s) hjälpte de sjuka och arbetslösa när de behövde hjälp . Men att allt för många drog nytta av detta och istället stannade hemma och fick betalt ändå . Och även allt för få företagare vågar att satsa här i Filipstad .

Har jag rätt? Kom med ditt förslag .


Skriver något mer sen ! Ha det bra !

Idag har jag stått i Cafeterian .

Yeah !  Har stått typ hela dan i Cafe´ Ferlin . Har varit en jävla massa där idag . Usch va jobbigt . Man va nästan aldrig " Arbetslös " eller vad man ska kalla det . Stack kl 10:00 och kom tebax halv 12 . Det var möte då på nämnd huset . Men det återkommer jag till . Gabbe och Oscar stack kl halv 2 . och jag blev ensam där till kl 2 . Fick städa och höra på de irriterande jävla balonger som de har blåsit o sedan släppt ut luft så de lät som tinitus . Tur att de bara varade en liten stund . Kl 2 stack jag hem med bussen .


Nej , nu ska jag skriva om mötet . Den kommer upp snart !

Sitter här i ferlingården ....

Just nu sitter jag i Ferlingården och väntar ....

Ja , har tydligen glömt o skriva blogg igår , fyy skämms på mig xD . Får hoppas att det händer ofta nu . Har preci haft Kemi nu och ska som sagt vänta på Pappa som ska komma o hämta mig efter 4 .

På fredag är det kurs i solhagen utanför säffle ! Internationellt tema just nu . Får hoppas att det blir roligt för norra ävlsborg kommer ju FFS !

Funderat ett tag på att börja spela Runescape igen , men vi får se .

Nej , nu ska jag ner =P

ha de bra !

Har du tråkigt?

Ja då ska du gå in på följande länk : Klicka här! och klicka här!

Detta får politikerna på bra humör och ni kommer att skratta arslet av er!

I promise xD

Så jävla bra . Skrattade hela tiden =P Gå in på den ni också !     

Idag finns det plats i hjärnan för att tänka

Ja , Har precis märkt att idag finns det så mycket plats i min hjärna att jag kan tänka vad jag ska göra idag .

Skulle vilja svara på Gisela Nyquist´s åsikt i FT idag . Hon menar på att allt inte var moderaternas fel utan tvärtom . Sossarnas .

Sedan hade jag också planerat på att göra en massa saker idag , men det blev tydligen inställt p.g.a det dåliga vädret . Ännu en gång har den lyckats att stoppa min planer . Igen.....

Men men , vem vet? Det kanske blir bättre sedan , eller åtminstone ett uppehåll på ett par timmar ^^ .

Just ja ! Igår så tittade solen fram för första gången på väldigt länge . Saknade solen lite grann där . Efter allt regnande så kan det vara skönt med en glimt av solen . Föredrar den hällre än regn i alla fall =)

Nej , nu ska jag äta frukost .

Ha det bra allihoppa !  

Äntligen helg !

Äntligen är det dags för helg !

Efter en tuff vecka så behöver man faktist lite ledigheter där man får göra som man vill utan att nån tjatar på en . Nu mena jag heller inte vandalisering eller kränkning så klart !

Men framför allt så är snart veckan som har gått glömt . Tänk va tiden går fort .


Nästa vecka är det även kurs i Solhagen utanför Säffle . Temat är Internationellt .

Hoppas att folk från Norra älvsborg också kommer ^^

Vore ju roligt igen =) .


Har ju med Laptopen också så att jag kan skriva medans jag är där =)
image32

Aja , ska dra nu !

Herra !

Jomark behöver hjälp med franskan !

Just nu är jag i akut hjälp med franskan !

Har nämligen hemuppgift som jag skulle ha gjort innan jul , Detta ska lämnas in imorgon och jag har bara hunnit 1,5 sidor av 3 . Det blir bara svårare för varje uppgift tyvärr.

Så du som är duktig på franska kan ju alltid hjälpa mig så att jag slipper skäll :P


Fick IG i sexual kunskap föresten :O . hade 24 av 30 poäng men missade dom två viktigaste sakerna , menstrutations cykeln och abortlags stiftningen . Hur ska jag kunna veta det här? Det är väl inge jag bör veta heller? :S Möjligtvis aborten för att det är viktigt att ge nån stöd som har gjort detta .

Men menstrutations cykeln , va ska jag behöva veta de för? Jag har inte mens .....

Missade du Grammisgalan? Då finns resultatena här = )

Dom som blev nominderad till grammis galan .

Årets bästa live uppträdande :

The Hives

Lena PH

Takida

Lars Winnerbäck

Timbaktu

Vinnaren var : The Hives!

Årets låt :

Cheek to cheek : Sahara Hotnights

Om du lämnar mig nu : Lars Winnerbäck

Giftig : Mange Schmidt

The worrying kind : The Ark

Good song : Salem Al Fakir

Vinnaren var : Om du lämnar mig nu - Larswinnerbäck !
image30

Årets dans hophop soul :

Adam Tensta

Familjen

Mange Schmidt

Petter

Ken

Och vinnaren är : Adam Tensta !

Årets nykomling :

Maia Hirasawa

Adam Tensta

Oh Laura

Salem Al Fakir

Säkert

Vinnaren är : Salem Al Fakir !

Årets hårdrock :

Mustasch

LillaSyster

Entombed

Hardcore Superstar

Takida

Vinnaren är : Mustasch!

Årets export pris:

(Hörde ej vem vem som va först )

Hammerfall

Bloodshine Avant

Christian Lind

Robyn och Andreas

Vinnare : Bloodshine Hammas !

Årets Grupp :

Kent

Mando Diao

Sahara Hotnights

The Ark

The Hives

Vinnaren är : Kent !

Årets Album :

Salem Al Fakir

Säkert

Lars Winnerbäck

Kent

Sahara Hotnights

Vinnaren är : Kent !


P.S Här uppträder Amanda Jenssen med sin premiär låt !
image31
Foto : Tv 4


Årets manliga artist :

Lars Winnerbäck

Moneybrother

Måns Zelmerlöv

Salem Al Fakir

Timbaktu

Vinnaren är : Salem Al Fakir !Försov mig igen >.<

Första gången i år som jag försover mig , och det rejält också ...

Kom inte fram till skolan föräns halv 10 .

Som tur är fick jag inte skäll av någon lärare =)

För övrigt gick det ganska bra i skolan . Tror jag......


Och som ni kanske vet så är det så att jag längre inte kan blogga så ofta eftersom jag har skolan o sköta =)


Dags för lite ändring i USA !

Ja , Som det ser ut just nu så leder Barack Obama valet i USA för demokraterna . Ser ut som om USA får sin första " Mörk Hyade " president . Ändring blir det självklart också ! Men den frågan som kommer att stå överst när Obama får makten är ju självklart Irak kriget . Som han sade . Det var inte USA´s krig . Och att de ska dra tillbaka alla trupper från Irak .

image29
USA´s nya president ?


Kriget har kostat USA enorma pengar , och nu gäller det att satsa på ekonomin i USA så att det blir lite ändring och att landet får en bra ekonomi. Sedan är det klimatet som gäller . USA som släpper ut nåt otroligt mycket koldioxid .


Dags att skriva på Kyoto avtalet och hjälp till att göra världen bättre . Hoppas bara att det inte blir lika tokigt som sverige har .


Sverige har otroligt överdrivet höga skatter på bensin / olja . Det är så överdrivet att man snart inte har råd att ta sig till jobbet . ersättning till o från jobbet får man heller inte eftersom de måste upp i en viss kostnad ( cirka 8000 ) över de får man dra av i deklarationen .....


Får nu hoppas på att det blir lite ändring angående dom överdrivna höga skatterna på bensin / olja / diesel .

Dag 1 i skolan 2008

Första skoldagen detta år idag . Var ganska pratigt på lektionerna och jag måste själv erkänna att jag snacka som fan idag . Inte en sån där riktigt kämpigt skoldag ännu . Men det kommer säkert .....


Sen var jag nere på stan efter skolan och hämtade mitt modem till datorn så att jag kan surfa var jag vill där de finns teckning . Så nu jävlar är jag uppkopplad på alla kurser som jag är med på för att ni ska få maximal uppdatering =)


Sedan var jag även till åsenskolan och hälsade på lite medans jag väntade på bussen ...  Länge sen jag var där ju . Missade även Julkabare´n . Jag som annars inte missar de gjorde det i år . Det är alltid roligt att se dom små talangfulla barnen .

Var även och hälsade på min gamla gympa lärare Derek . Pratade lite om bloggar o lite politik =) . Skulle vara roligt om han också gjorde en blogg . Han har ju en så fin grod-trädgård . Sen var jag också o hälsade på min gamla lärarinna Åsa =) , Hon visste också om att jag hade en blogg . Alla vet om det ;)


Ska kila ner till stan nu =) , skriver något roligt senare .

Ha det så bra

Ny dator idag =)

Efter många försök av att få en ny dator så har jag idag lyckats !

Jag fick en helt ny bärbar dator =) Den kommer att räcka några år ;) . Hehe , slipper den där sketne dell-Skiten ^^ .

HP Pavillion är bäst ;) . Här kommer en bild på den : image28
Visst e den fin? =D


Muhahha , Imorn kommer också den sladdlösa modemet som gör att jag kan surfa överallt där det finns mobilt tekning .Har inte kunnat sova inatt p.g.a denna manick :D


RSS 2.0