When the dark is falling....

Go kväll ! Har precis skrivit mitt förstamaj tal . Den är inte lång så att jag slipper att trötta ut åskådarna eller vad man nu ska kalla dom .

Nu är det helg också vilket betyder jobb och beskymmer..... GAH?!?

Aja , får försöka att relaxa ändå på nåt sätt .....

Här kommer en bild på mig i kavaj . Tyvärr så är jag väldigt trött när bilden togs så . Det får ni stå ut med ....

Jobbig dag!

Ja , idag har det varit en rätt så jobbig dag . Dagen började med skolan förstås . Efter skolans slut så var det dags att vandra bort till Piludden cirka 3,5 km . ( jobbigt ) ..... Väl framme hemma så dröjer det inte länge tills jag ser 3 högar med post . I dessa fanns följande : A3 Affisher , Flyers och lite Häftskott , eller vad man nu ska kalla dom . Efter att ha städat lite runt datorn och lite i skåpena så tog jag mig en kopp kaffe och försvann till grannen för att visa det nya materialet . Jag visar materialet till kassören och märker att det var lite fel på lite saker . Men men , det går säkert att ordna . Med våra ombudsmänn som jobbar för fullt så är de säkert klara tills senast på måndag .

Jaha , sedan åker vi runt i deras fina Ford Mustang . En riktigt fin Cab som man bara vill ha . Åkte ner till stan för att möta upp Norton och Richard , för att sedan ta en liten fika och diskutera om vad vi vill göra i SSU . Pratade även lite lokaler o.s.v

Efter fikat bestämde vi oss för att gå till hotell John för att leta upp ägaren och fråga hur det är med den lilla stugan Café Rosé . Tyvärr så kunde han inte hjälpa oss men föreslog en annan lokal på cirka 100 kvadrat meter . Allt detta skulle vi få för 5500 :-  Vi får se vad sossarna säger ?

Efter detta så kom jag hem där jag höll på med ved resten av kvällen . fram till cirka kl 9 !

Så jobbigt har det allt varit  . Får extra panik nu när jag även ska hinna att skriva ett tal tills nästa torsdag ! Det är ju en hel vecka kvar ?:O Och sen 3 dar efter är det Polen som gäller ? :O

Både datorn och Mopeden är inlämmnad . Hoppas att både datorn och mopeden hinner hem innan jag ska till Polen ! Det vore ju skojj o kunna blogga därifrån också så ni får reda på lite vad vi gör .

Radion kommer även att följa oss under hela resan ! Det är Håkan Gäder som åker dit ...

Skojj !!!

Nej , nu ska jag läsa franska !

Ha det fint ! Mvh Jomark

Dålig uppdatering

Ja , jag vet .....

Jag ska försöka skärpa mig . Det har bara hänt så mycket saker och jag vill heller inte trötta ut mina läsare om en massa skit de inte förstår .

Men här är några av sakerna som har hänt !

I torsdags hade UNF invigning av den nya lokalen i Karlstad = Kostym / klänning. Jag kom dit i kostym , lol . Vill ni se en bild på det?

Nu i helgas var jag på fackets grunder . Där vi fick lära oss en massa saker om t.e.x våra rättigheter . Elevinflytande o.s.v . Bodde på hotell i Karskoga. Mycket underbar hotell + folket . Och även ett stort pluss för den goda maten och frukostbufén !!! Dit vill jag igen ;) , träffade en massa roliga personer från Sunne och Örebro också ! Alltid lika trevligt !


Inte nu på lördag . Men lördan därpå ska jag åka till Auswitz ( lr hur de stavas ) i Polen . Ska va där i 6 dagar , wiiie ^^ .

Och så äre första maj också O.o . Ska ju hålla tal o skit >.< bäst o skriva en snart ;)

Moppen

Måste fan ta o köpa mig en lott , moppe skiten stannade inte idag vilket gjorde det mkt bra =)

Åkte nämligen med Ida runt stan ett x antal gånger xD + att hon också körde xD . hahaha

Duktig liten stockholmare ;)

Här är en sexig bild på henne xD image69
Ida lipar till mig i skolan när hon sitter vid datorn o porrsurfar . ( o.b.s datumet stämmer ej . )


Just ja , har funderat på att ha rakt hår istället för krulligt? Vad sägs om det?

haha xD Det blir kul . Not... Vi får se hur de går ;)

ha det fint

Fullt ös !!!

HAHAHAHA , nej inte direkt .

Skulle ha varit på Sossarnas kongress men åkte aldrig . Så , vi åkte till Karlstad istället för att ta ut mitt pass ! Ska ju nämligen till Polen om 21 dagar =) . Wiie .

Den 3:e maj åker vi . Har aldrig varit där men , vi får se hur det går . Alla säger att man bara blir förkrossad om man åker dit för o kolla på lägrena . Jag ska nämligen dit med skolan . Det blev en rätt så schysst gäng som åker . Har inge problem med dom som ska med . Som tur är var det härliga personer som ska åka ner .


Jag ska försöka att uppleva så mycket jag kan , ta lite bilder o.s.v

Ska även försöka att blogga därifrån , ska ha datorn med mig .

Sofijag & Angelicah Live på Ferlingården !

image68

Lyckad kväll

hehe , ikväll var det en mycket lyckad kväll . Vi åt mat och hade lite diskussioner och vi hann även med en kort styrelsemöte . Vi valde firma tecknare o.s.v så nu är SSU Filipstad registrerad ^^ . Wiiie


Här kommer lite bilder från kvällen som har varit .

image65
Lite kvällsmingel samtidigt som Therese vispar. ( Datum på fotot stämmer ej )


image66
Till bilden ser vi Therese , Norton och Andy .


image67
Och här är det Sara ( vår ombudsman , eller ska man säga ombudskvinna? ) Och Richard =D

Så såg kvällen ut . Maten var utsökt tyckte jag , hoppas dom andra tyckte de också ^^

sista lektionen

det är sista lektionen sen är dagen slut .

image9

Vi går just nu igenom svenska provet . Fick ganska dåligt men , jag ska försöka bättra mig ;)
Ikväll så ska vi käka mat med SSU och även snacka lite . Min mamma lagar jätte gott utländskt mat som några ska få smaka på . ( Enligt Kenny så är alla mat utländska ) Observera att maten min mamma ska laga är asiatiskt !!!

Har precis haft gympa där vi har kört kinesiska muren och spökboll hemligt . Det var ganska kul , länge sen man körde det ju ...

image27

Ikväll så ska vi även åka runt o runt stan Ida och jag på moppen xD hahaha , hon provade den i förrgår . Inte dåligt att kunna köra den för att vara första gången ;) Hon ska få skjutsa mig nån gång xD hahah , få se om jag lever .

Nej , nu ska jag fortsätta med min författar porträtt .

Ha de fint ! Och trevlig helg !

Skola igen ......

Nu äre skola igen . De va ett tag sen sist jag blogga men det är p.g.a att det har hänt så mycket .
Sitter här på svenska lektionen o ska göra en bokrecension om boken Vinterviken . Var precis klar så nu ska jag bara skriva ut den . Just ja , Studie dag imorn och ikväll är det möte med LO angånde första maj !

Ska skriva ett tal också så usch >.< , det blir jobbigt de :O

På torsdag ska SSU ha möte. Om det blir fint väder så drar vi till stampen ( badplatsen ) och grillar  . Blir de sämre väder så är de i Sommarstugan vi ska va i . Min mamma gör vårrullar + nudlar :P , Gott xD


April April

Ja , Idag är det första april och självklart så ska ju skämtena fram . Jag tror att jag har lyckats bra att irritera någon / några . Hade väldigt kul med att lura dom små sexorna och sjuorna . Lurades med att dom hade 3 inställda lektioner . Väldigt många sprang ner till tavlan o kollade om de hade inställda lektioner men blev snabb besviken och sprang upp o va lite småsur på mig =D .

Samma sak sade jag till några i 6 A som också sprang ner men halv vägs stoppades av folk som sade april april till dom . Dom sprang tebax o jaga mig o höll fast mig för att sedan vara elak tillbaka o drog i håret o gjorde kallsong ryck :o , Vilket gjorde mycket ont O.o .... Men jag hämnades självklart tebax , Muhahahhaa .

Sedan på Engelskan ( sista lektionen ) fick jag använda min Dator i klassrummet där jag satt o gjorde arbete om Kalifornien . Msn var påslagen o där kunde man även skicka lite april april skämt till kompisar som inte bor i Filipstad utan gbg o längre . Lyckades även att lura Juan om att jag blev överkörd o låg på sjukhuset men i själva verket var jag i skolan . Och dum nog är han som gick på det =D . Ett offer till :D

Annars då ?

Jo , idag var jag på föräldrar föreningens möte . Där jag skulle ha representerat Elevrådet . Och vi gick även igenom UNF´s ansökan om 1000:- till ett fiske dygn som vi tänkte ha i potten den 30:e maj . Men tyvärr tror jag att det blev avslag på det dels för att dom har ont om pengar och även att UNF inte har nåt med skolan o göra enligt kassören i alla fall . Men men , det var i alla fall värt ett försökt . Ja , som sagt så skulle jag ha representerat Elevrådet där . Men jag fick ej vara kvar utan var tvungen o gå innan dom skulle ta ett beslut om UNF kunde få pengarna eller ej . Jag tror inte vi fick dom .....

Vi som hade visioner och planer med föräldrar föreningen . Men tyvärr så som kassören sade . Det har inte med skolan o göra , så det är bara att skrota den planen den 17:e april . Då UNF ska ha ett medlemsmöte för att medlemmarna ska få lämna förslag på vad de vill göra . Som IOGT-NTO föreslog att vi bör ha en bra sammarbete med Ferlinskolan föräldrar förening . Alla i UNF går ju ändå i Ferlinskolan ....  Den får de nog bli skrot utav .

Ja , och sedan på vägen hem därifrån så åker Kirsi bakom mig o undrar om jag ska hemåt . - Ja , säger jag då . Wihi slapp gå de där 3 kilometerna.

Väl hemma så drog jag igång med att skämta med allt o alla !

ja , de va nog allt för idag !

Skriver mer nån gång . Blogg.se har tyvärr inte funkat til helgen så det är därför har jag inte kunnat blogga .

Ha det bäst !

Mvh Jomarkiiiiii

RSS 2.0